Αναμένοντας τις έξυπνες λίστες (smart lists) του Facebook!!!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είδαμε το νέο chat Facebook, με πολλές αντιρρήσεις για τη λειτουργικότητά του από τους χρήστες του, όπως επίσης και τις πρόσφατες αλλαγές στη ρύθμιση του απορρήτου των δημοσιεύσεων. 
Η νέα δυνατότητα που αναμένεται από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο είναι οι έξυπνες λίστες. 
Τι είναι όμως οι smart lists;
Μία επιπλέον δυνατότητα στον χρήστη να ομαδοποιεί τους "φίλους" σε κατηγορίες, όπως λίστα με "φίλους από τη δουλειά", "συμμαθητές" ή ακόμα και φίλους ανάλογα με την τοποθεσία διαμονής τους. Ένα ακόμα φίλτρο δηλαδή, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε με ποιους θα συναναστρεφόμαστε περισσότερο ή όχι και ποιον φίλων μας τις ενημερώσεις θα επιλέγουμε να βλέπουμε στις "ενημερώσεις". Πάντως, αυτή η ιδέα μου θυμίζει λίγο τους "κύκλους" του κοινωνικού δικτύου της Google, του Google+ (google plus) . 
downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...