Αναμένοντας τις έξυπνες λίστες (smart lists) του Facebook!!!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είδαμε το νέο chat Facebook, με πολλές αντιρρήσεις για τη λειτουργικότητά του από τους χρήστες του, όπως επίσης και τις πρόσφατες αλλαγές στη ρύθμιση του απορρήτου των δημοσιεύσεων. 
Η νέα δυνατότητα που αναμένεται από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο είναι οι έξυπνες λίστες. 
Τι είναι όμως οι smart lists;
Μία επιπλέον δυνατότητα στον χρήστη να ομαδοποιεί τους "φίλους" σε κατηγορίες, όπως λίστα με "φίλους από τη δουλειά", "συμμαθητές" ή ακόμα και φίλους ανάλογα με την τοποθεσία διαμονής τους. Ένα ακόμα φίλτρο δηλαδή, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε με ποιους θα συναναστρεφόμαστε περισσότερο ή όχι και ποιον φίλων μας τις ενημερώσεις θα επιλέγουμε να βλέπουμε στις "ενημερώσεις". Πάντως, αυτή η ιδέα μου θυμίζει λίγο τους "κύκλους" του κοινωνικού δικτύου της Google, του Google+ (google plus) . 
downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...