Το λευκό playstation... έρχεται


Η Sony θέλοντας να κάνει τη διαφορά και να αναβαθμίσει την... εμφάνιση των γνωστών παιχνιδομηχανών της PlayStation, κυκλοφορώντας συγκεκριμένα το Το Playstation 3 και σε λευκό χρώμα.
'Ενα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, που αναμένει να κερδίσει το κομμάτι εκείνο της αγοράς που αγαπά το καινούργιο και... εμφανίσιμο!!! :)
Η κονσόλα θα συνοδεύεται από δύο λευκά χειριστήρια Dualshock 3, ενώ θα έχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320 GB. 
Η τιμή του αναμένεται γύρω στα 300 ευρώ και η διάθεση του θα ξεκινήσει το Νοέμβριο , όπως διαβάσαμε στο newsbomb.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...