Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Moby - Porcelain

Σαν σήμερα, το 1965 γεννήθηκε ο Richard Melville Hall, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Moby, είναι ένας Αμερικανός μουσικός, DJ, και φωτογράφος.
O Moby στις εμφανίσεις του τραγουδάει, παίζει πλήκτρα, κιθάρα, μπάσο και τύμπανα και θεωρείται ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της ambient ηλεκτρονικής μουσικής.
Το άλμπουμ που εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη ήταν το Play, το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πολύ γνωστές επιτυχίες του "South Side," "Porcelain," "Natural Blues," and "Why Does My Heart Feel So Bad?". Η επιτυχία του άλμπουμ ήταν τεράστια με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα, κατακτώντας τη θέση του "πιο επιτυχημένου σε πωλήσεις άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής" (the best-selling electronica album ever). Ακολούθησαν τα άλμπουμ "18" ,επίσης πολύ επιτυχημένο, "Hotel", "Last night" και "wait for me".
πληροφορίες από αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...