Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;;; Τι δείχνουν τα στατιστικά της Google για τη ... χρεοκοπία!!!

"Φωτιά" έχουν πάρει τα πληκτρολόγια, με τους χρήστες να πληκτρολογούν το συνδυασμό των λέξεων Greece και default για να ενημερωθούν αναφορικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα τροφοδοτεί διαρκώς σενάρια και συζητήσεις για χρεοκοπία της Ελλάδας. Με το φόβο για πτώχευση να κυριαρχεί, η μηχανή αναζήτησης της Google έχει πάρει φωτιά, καθώς τα πληκτρολόγια χρηστών του διαδικτύου σχηματίζουν κατά κόρον το συνδυασμό των λέξεων Greece και default.
Στη διακύμανση του γραφήματος που παρατίθεται καθίσταται σαφές ότι η αναζήτηση των σχετικών λέξεων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τα στατιστικά να παρουσιάζουν εκτίναξη τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους.
Οι φωνές και τα δημοσιεύματα για χρεοκοπία της Ελλάδας όπως όλοι παρατηρούμε δεν έχουν σταματήσει  τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους Έλληνες και όχι μόνο. Εμείς πάντως, ψυχραιμία!!! :)
πληροφορίες από news247.gr μέσω ethnos.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...