Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;;; Τι δείχνουν τα στατιστικά της Google για τη ... χρεοκοπία!!!

"Φωτιά" έχουν πάρει τα πληκτρολόγια, με τους χρήστες να πληκτρολογούν το συνδυασμό των λέξεων Greece και default για να ενημερωθούν αναφορικά με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα τροφοδοτεί διαρκώς σενάρια και συζητήσεις για χρεοκοπία της Ελλάδας. Με το φόβο για πτώχευση να κυριαρχεί, η μηχανή αναζήτησης της Google έχει πάρει φωτιά, καθώς τα πληκτρολόγια χρηστών του διαδικτύου σχηματίζουν κατά κόρον το συνδυασμό των λέξεων Greece και default.
Στη διακύμανση του γραφήματος που παρατίθεται καθίσταται σαφές ότι η αναζήτηση των σχετικών λέξεων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τα στατιστικά να παρουσιάζουν εκτίναξη τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους.
Οι φωνές και τα δημοσιεύματα για χρεοκοπία της Ελλάδας όπως όλοι παρατηρούμε δεν έχουν σταματήσει  τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους Έλληνες και όχι μόνο. Εμείς πάντως, ψυχραιμία!!! :)
πληροφορίες από news247.gr μέσω ethnos.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...