Οι νέες ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook... σε εικόνες

To facebook για άλλη μία φορά αλλάζει και μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε! Για να δούμε τι μας προτείνει αυτή τη φορά... Προσπαθώντας να απλοποιήσει όπως δηλώνει, τις ρυθμίσεις απορρήτου (ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις μας κ.λ.π. ) ενσωματώνει στην κεντρική σελίδα την επιλογή "Ενημέρωση κατάστασης", όπου όταν την επιλέξετε ξεκινάει μία περιήγηση στη ρύθμιση του απορρήτου μας. (Φώτο 1)

(πατώντας αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα βλέπετε το κανονικό μέγεθός της)
Φώτο 1

 Στη φώτο 2 βλέπετε το κουμπί , με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον, προκειμένου να δηλώσετε πως βρίσκεστε μαζί του. Αν θέλετε φυσικά... και θέλει και εκείνος-η. Επίσης, μπορείτε να αναθεωρήσετε τις ετικέτες που προσθέτουν οι άλλοι στο περιεχόμενό σας.  
Φώτο 2

 Το επόμενο κουμπί , φώτο 3, αν θέλετε να δηλώνετε που βρίσκεστε στις δημοσιεύσεις σας. Αυτή η επιλογή , μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. βλέπετε στο κάτω μέρος της φωτο 3 την επιλογή "Να μην προστεθεί τοποθεσία"
Φώτο 3

Τέλος , στη φώτο 4, μπορείτε να ορίσετε ποιος-α μπορεί να βλέπει και να σχολιάζει τις δημοσιεύσεις που κοινοποιείται. Η επιλογή "Όλοι" που υπήρχε μέχρι πρότινος και επιλέγαμε όταν θέλαμε να βλέπουν όλοι τις δημοσιεύσεις μας, έχει αντικατασταθεί από την επιλογή "Δημόσια


Φώτο 4

άρθρο και φώτο : downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...