Οι νέες ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook... σε εικόνες

To facebook για άλλη μία φορά αλλάζει και μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε! Για να δούμε τι μας προτείνει αυτή τη φορά... Προσπαθώντας να απλοποιήσει όπως δηλώνει, τις ρυθμίσεις απορρήτου (ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις μας κ.λ.π. ) ενσωματώνει στην κεντρική σελίδα την επιλογή "Ενημέρωση κατάστασης", όπου όταν την επιλέξετε ξεκινάει μία περιήγηση στη ρύθμιση του απορρήτου μας. (Φώτο 1)

(πατώντας αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα βλέπετε το κανονικό μέγεθός της)
Φώτο 1

 Στη φώτο 2 βλέπετε το κουμπί , με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον, προκειμένου να δηλώσετε πως βρίσκεστε μαζί του. Αν θέλετε φυσικά... και θέλει και εκείνος-η. Επίσης, μπορείτε να αναθεωρήσετε τις ετικέτες που προσθέτουν οι άλλοι στο περιεχόμενό σας.  
Φώτο 2

 Το επόμενο κουμπί , φώτο 3, αν θέλετε να δηλώνετε που βρίσκεστε στις δημοσιεύσεις σας. Αυτή η επιλογή , μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. βλέπετε στο κάτω μέρος της φωτο 3 την επιλογή "Να μην προστεθεί τοποθεσία"
Φώτο 3

Τέλος , στη φώτο 4, μπορείτε να ορίσετε ποιος-α μπορεί να βλέπει και να σχολιάζει τις δημοσιεύσεις που κοινοποιείται. Η επιλογή "Όλοι" που υπήρχε μέχρι πρότινος και επιλέγαμε όταν θέλαμε να βλέπουν όλοι τις δημοσιεύσεις μας, έχει αντικατασταθεί από την επιλογή "Δημόσια


Φώτο 4

άρθρο και φώτο : downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...