Αξίζει να πας... Μονή Καψά (Λασίθι - Κρήτη)

Η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Καψά ή αλλιώς Μονή Καψά βρίσκεται περίπου 10 km ανατολικά του Μακρύ γιαλού, κοντά στον Γούδουρα. Η μονή Καψά είναι κτισμένη σε μια απότομη βραχώδη πλαγιά πάνω από τη θάλασσα, στην έξοδο του όμορφου φαραγγιού των Περβολακίων και ο τρόπος κτισίματός της θυμίζει... φρούριο!!! 
Μονή Καψά


Φαράγγι Περβολακίων 
(με κλικ στις φωτογραφίες βλέπετε το κανονικό τους μέγεθος)

Μπροστά της υπάρχει μια όμορφη παραλία. Εάν μάλιστα, η διαδρομή που ακολουθήσετε για να φτάσετε εκεί ξεκινά με αφετηρία την Ιεράπετρα, θα συναντήσετε όλους τους κόλπους των παραλιών του Καλού Νερού, που σας έχουμε περιγράψει σε προηγούμενα άρθρα

Χάρτης
Προβολή Μονή Καψά σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

άρθρο, φώτο, χάρτης : downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...