Ειδήσεις σε... τίτλους: Ειδικό τέλος στους γάμους ή ... τέλος οι γάμοι;;;

Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε. Είναι γεγονός, ότι πολλά ζευγάρια προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα από αυτά που απαιτεί ένας θρησκευτικός γάμος, με όλο το "τελετουργικό" που ακολουθεί (δεξιώσεις, γλέντια κλπ) καταφεύγουν στη λύση του πολιτικού γάμου. Τουλάχιστον, αυτός δεν κόστιζε. Τέλος, αυτά που γνωρίζατε όμως, γιατί πολλοί δήμοι σε όλη τη χώρα, επιβάλλουν ειδικό τέλος αξίας 30 έως 160 ευρώ για την τέλεση πολιτικού γάμου, δικαιολογώντας με αυτό κάποιες έξτρα παροχές που προσφέρουν στο ζευγάρι, όπως μουσική!!! (;;;) 
Αν σκέφτεστε ως λύση να πάτε σε άλλο "τζάμπα" δημαρχείο γειτονικής περιοχής προκειμένου να γλιτώσετε αυτό το νέο χαράτσι, λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά και οι δήμοι που δε το είχαν επιβάλλει έως τώρα, θα αναγκαστούν να το επιβάλλουν, ώστε να αποφύγουν το κύμα ζευγαριών  που θα καταφθάνει από τις γύρω περιοχές!!!

άρθρο downtime με πληροφορίες και φώτο από news247.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...