Ειδήσεις σε... τίτλους: Ειδικό τέλος στους γάμους ή ... τέλος οι γάμοι;;;

Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε. Είναι γεγονός, ότι πολλά ζευγάρια προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα από αυτά που απαιτεί ένας θρησκευτικός γάμος, με όλο το "τελετουργικό" που ακολουθεί (δεξιώσεις, γλέντια κλπ) καταφεύγουν στη λύση του πολιτικού γάμου. Τουλάχιστον, αυτός δεν κόστιζε. Τέλος, αυτά που γνωρίζατε όμως, γιατί πολλοί δήμοι σε όλη τη χώρα, επιβάλλουν ειδικό τέλος αξίας 30 έως 160 ευρώ για την τέλεση πολιτικού γάμου, δικαιολογώντας με αυτό κάποιες έξτρα παροχές που προσφέρουν στο ζευγάρι, όπως μουσική!!! (;;;) 
Αν σκέφτεστε ως λύση να πάτε σε άλλο "τζάμπα" δημαρχείο γειτονικής περιοχής προκειμένου να γλιτώσετε αυτό το νέο χαράτσι, λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά και οι δήμοι που δε το είχαν επιβάλλει έως τώρα, θα αναγκαστούν να το επιβάλλουν, ώστε να αποφύγουν το κύμα ζευγαριών  που θα καταφθάνει από τις γύρω περιοχές!!!

άρθρο downtime με πληροφορίες και φώτο από news247.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...