Κατεβάστε δωρεάν τα σχολικά βιβλία από το Διαδίκτυο!!!


Η καθυστέρηση που επιδεικνύει το Υπουργείο Παιδείας τη φετινή σχολική χρονιά στην έκδοση των σχολικών συγγραμμάτων είναι πια γεγονός. Η Υπουργός ζήτησε συγνώμη για αυτό, αλλά εκτός από να συζητάμε για το θέμα, χρειάζεται να βρεθεί και μία λύση!!! 
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς από εδώ , είναι σας υποδείξουμε τις διευθύνσεις, όπου μπορείτε να βρείτε τα σχολικά συγγράμματα στο διαδίκτυο (δυστυχώς δε μπορούμε να εξαλείψουμε το κόστος της τυχόν εκτύπωσής τους) και οι οποίες είναι οι εξής:

Αναλυτικά για όλες τις βαθμίδες:
*Για το δημοτικό πατήστε εδώ
*Για το γυμνάσιο πατήστε εδώ
*Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Πατήστε κλικ εδώ

Επίσης, βιβλία διατίθενται και από την  ιστοσελίδα του "Ψηφιακού Σχολείου". Πατήστε εδώ

άρθρο downtime με πληροφορίες από pi-schools.gr (παιδαγωγικό ινστιτούτο) 
και επίσημη ιστοσελίδα "Ψηφιακού Σχολείου"
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...