Κατεβάστε δωρεάν τα σχολικά βιβλία από το Διαδίκτυο!!!


Η καθυστέρηση που επιδεικνύει το Υπουργείο Παιδείας τη φετινή σχολική χρονιά στην έκδοση των σχολικών συγγραμμάτων είναι πια γεγονός. Η Υπουργός ζήτησε συγνώμη για αυτό, αλλά εκτός από να συζητάμε για το θέμα, χρειάζεται να βρεθεί και μία λύση!!! 
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς από εδώ , είναι σας υποδείξουμε τις διευθύνσεις, όπου μπορείτε να βρείτε τα σχολικά συγγράμματα στο διαδίκτυο (δυστυχώς δε μπορούμε να εξαλείψουμε το κόστος της τυχόν εκτύπωσής τους) και οι οποίες είναι οι εξής:

Αναλυτικά για όλες τις βαθμίδες:
*Για το δημοτικό πατήστε εδώ
*Για το γυμνάσιο πατήστε εδώ
*Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Πατήστε κλικ εδώ

Επίσης, βιβλία διατίθενται και από την  ιστοσελίδα του "Ψηφιακού Σχολείου". Πατήστε εδώ

άρθρο downtime με πληροφορίες από pi-schools.gr (παιδαγωγικό ινστιτούτο) 
και επίσημη ιστοσελίδα "Ψηφιακού Σχολείου"
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...