Πότε χτυπάει το κουδούνι;;;

Με σημαντική έλλειψη βιβλίων αναμένεται να ξεκινήσει φέτος η νέα σχολική χρονιά, καθώς το Υπουργείο Παιδείας φαίνεται "να μη γνώριζε" πότε ... ξεκινούν τα σχολεία!!! Πολύ σχολικοί τίτλοι δεν έχουν φτάσει ακόμα σε πολλά σχολεία της χώρας. Πως να φτάσουν βέβαια, όταν δεν έχουν καν τυπωθεί;;; 
Να ενημερώσουμε λοιπόν τους υπευθύνους, ώστε να μη βρεθούμε και άλλη χρονιά σε αυτή τη θέση, ότι το πρώτο κουδούνι χτυπάει στις 11 Σεπτεμβρίου, εκτός αν τύχει η συγκεκριμένη ημερομηνία να "πέσει" εντός Σαββατοκύριακου , οπότε "κτυπάει" Δευτέρα!!!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...