ΕΛΕΟΣ!!! Κάνει μπότοξ στην 8χρονη κόρη της για να γίνει... σούπερ σταρ όταν μεγαλώσει


Το είδα και αυτό και ... ΦΡΙΚΑΡΑ!!!
Δεν έχω σκοπό να γράψω κανένα άρθρο για την προβληματική συμπεριφορά ορισμένων μαμάδων, ούτε να προσπαθήσω να το εξηγήσω, ούτε καν να μεταφέρω τα λόγια και τα... "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" της για την πράξη της αυτή γιατί απλά δε με εκφράζει και φοβάμαι ότι καμιά φορά η προβολή τέτοιων θεμάτων λειτουργεί αντίθετα από αυτό που επιθυμούμε, λειτουργεί δηλαδή ως ένα νέο είδος... "προτύπου/μόδας".
Ο μόνος λόγος που αναφέρομαι σε αυτό το άρθρο, το οποίο διάβασα στην εφημερίδα "The Sun" με τη βοήθεια μίας φίλης, είναι γιατί μερικές φορές απορώ με την ηλιθιότητα (λυπάμαι που δε μπορώ να ακολουθήσω τους κανόνες καλής συμπεριφοράς αλλά δε βρίσκω άλλη λέξη να ταιριάζει περισσότερο) μερικών ανθρώπων και ειδικά όταν αυτή επηρεάζει τις ζωές των παιδιών τους!!! Γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω ακόμα και νοήμονες και σπουδαγμένους ανθρώπους, όπως λένε στο χωριό μου, να μη μπορούν να ξεχωρίσουν το ωφέλιμο από το μη ωφέλιμο!!! Γιατί απλά θέλω να το διαβάζω και να σκέφτομαι "Έχε το νου σου 400", όπως λέει ο λαός. 
Εύχομαι σε όλους μας, στην πορεία της ζωής μας να φερόμαστε περισσότερο σοβαρά και να έχουμε τη νοητική δύναμη να αξιολογούμε σωστά όλα αυτά τα πρότυπα που μας σερβίρουν απλόχερα αυτοί που έχουν κέρδος να το κάνουν!!!

Το down time, όπως προείπα, δεν αναδημοσιεύει το άρθρο. Παρόλα αυτά, εσείς αν θέλετε να το διαβάσετε μεταφερθείτε στη σελίδα της "The Sun" πατώντας εδώ
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...