Αξίζει να πας... Βαρκελώνη (Ισπανία) - Μέρος 2ο: Το "Μαγικό Συντριβάνι"

Δύο άρθρα προηγήθηκαν μέχρι αυτή τη στιγμή που αναρτούμε τα δικά μας βίντεο με τα "μαγικό συντριβάνι" της Βαρκελώνης. Είχαμε μιλήσει για τα "χορευτικά" που εκτελούν με άψογη κίνηση τα συντριβάνια στο Dubai, όπως επίσης και για αυτά των συντριβανιών του Las Vegas, αλλά τώρα θα δούμε το πραγματικά μαγικό σε θέαμα συντριβάνι της Βαρκελώνης, μια που έχουμε πια και υλικό δικό μας. Ευχαριστούμε τους χρήστες του youtube που μέχρι πρότινος φιλοξενούσαμε τα video τους, ας δείξουμε όμως τώρα τη δική μας εμπειρία. 

Το ταξίδι στη Βαρκελώνη λοιπόν, συνεχίζεται και αυτό είναι σίγουρα ένα από τα αξιοθέατα που δε πρέπει να χάσετε. Στην πολύ μεγάλη πλατεία της piazza di Espanya, στο Λόφο Μονζουΐκ ακριβώς μπροστά από τα σκαλιά που καταλήγουν στο Μουσείο της Τέχνης, βρίσκεται "Το μαγικό συντριβάνι". Θα σας ... παρουσιάσει δωρεάν το μαγευτικό μουσικό-χορευτικό του show, αρκεί να βρεθείτε και εσείς κάποια στιγμή εκεί, μαζί με τους χιλιάδες τουρίστες που κατακλύζουν την πλατεία, για να παρακολουθήσουν αυτό το εξαιρετικό θέαμα!!! 
Σύνδεσμοι:
1. Αφού δείτε τα βίντεο, αν θέλετε, επισκεφτείτε ξανά τα 2 προηγούμενα άρθρα για να θυμηθείτε και τα συντριβάνια του Las Vegas και του Dubai, πατώντας εδώ και εδώ.
2. Αξίζει να πας Βαρκελώνη - Μέρος 1ο πατώντας εδώ
downtime
video: κανάλι downtimeforyou στο youtube.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...