Συνέβη τότε στις 16 Σεπτεμβρίου

γεννήθηκαν οι:
1914-Άλεν Φαντ, δημιουργός της «Κάντιντ Κάμερα»
1924 - Λωρίν Μπακόλ, Αμερικανίδα ηθοποιός
1925 - B. B. King, κορυφαίος μουσικός της τζαζ
1934 - Τζορτζ Τσακίρης, Ελληνοαμερικανός ηθοποιός , γνωστός από την ταινία "West Side Story"

Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
1956 - Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, Αμερικανός ταχυδακτυλουργός. Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ (με πραγματικό όνομα David Seth Kotkin) είναι αμερικανός μάγος ρωσικής καταγωγής. Θεωρείται ο γνωστότερος μάγος του κόσμου σήμερα.
Αρκετές φορές ο David Copperfield εχει τραυματιστεί κατα την διάρκεια παραστάσεων. Τελευταία ήταν αυτη στο show "Tornado of Fire" οπου ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκάυματα. Το Δεκέμβριο του 2008 έγινε γνωστό το οτι σε μία απο τις παραστάσεις του ένας βοηθός ο οποίος μετέφερε το "Fan Illusion" μέσα στην σκηνή, αποροφήθηκε απο τον τεράστιο ανεμιστήρα και είχε ως συνέπεια ένα σπασμένο χέρι και αρκετές μικροεκδορές.

1956 - Μίκι Ρουρκ, Αμερικανός ηθοποιός
1957 - Σταμάτης Γονίδης, τραγουδιστής
1963 - Ρίτσαρντ Μαρξ, τραγουδιστής
1968 - Μαρκ Άντονι, τραγουδιστής


πέθαναν οι:
1736 - Γαβριήλ Φάρεναιτ, Γερμανός φυσικός
1977 - Μαρία Κάλλας,  κορυφαία υψίφωνος (Καλογεροπούλου). 
2003 - Σέρχιο Ορτέγα, Χιλιανός μουσικός, συνθέτης μεταξύ άλλων και του γνωστού Venceremos (Θα νικήσουμε), μουσικός ύμνος που γράφτηκε για την προεκλογική προεδρική εκστρατεία του Σαλβαδόρ Αλιέντε.
2005 -Γκόρντον Γκάουλντ,  εφευρέτης του λέιζερ


περισσότερες πληροφορίες στην el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...