Τα περισσότερα γκολ που έχουν μπει σε αγώνα ποδοσφαίρου!!! (video)

Το βρήκαμε στο youtube και το αναρτούμε για να το δείτε και εσείς!!! 
  Σε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων  Αυστραλία - Νησιά Σαμόα , το σκορ έληξε υπέρ της Αυστραλίας με 31-0. Να σας πω την αλήθεια, ο παρουσιαστής μίλησε για 31 γκολ, στον πίνακα ανακοινώσεων έγραψαν 32. 
Aν αντέχετε, μετρήστε τα και εσείς!!! :-P
 Όσα και να μπήκαν πάντως, ήταν ΠΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ για τους ηττημένους ποδοσφαιριστές των Νήσων Σαμόα!!! Άραγε ο προπονητής τους, ΠΟΥ εντόπισε το λάθος;;;;;;;;


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...