Η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου!!! (video)

Μόλις είδαμε σε βίντεο στο youtube τις πρώτες εικόνες του Mammoth, της εντυπωσιακής νεροτσουλήθρας που θα είναι η μεγαλύτερη στον πλανήτη. Λέμε θα είναι , γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα εγκαίνιά της θα γίνουν τον Μαΐο του 2012 και το κόστος θα ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια δολάρια!!!  Το μήκος της διαδρομής θα είναι 537 μέτρα (μόνο :-) ) και το ψηλότερο σημείο της τσουλήθρας θα φτάνει στο ύψος σχεδόν πέντε ορόφων. Μήπως θα θέλατε να "πέσετε" από εκεί;;; :-)


Ξέχασα να σας πω, ότι βρίσκεται στην Indiana των ΗΠΑ μέσα στην περιοχή «Splashin' Safari» του πάρκου «Holiday World». Μήπως να προγραμματίσουμε διακοπές στο America για του χρόνου;;;


πληροφορίες από eradio.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...