Ειδήσεις σε τίτλους: Το πρωί άνεργοι , το βράδυ... εκατομμυριούχοι!!! (video)

  Λίγες μόλις ώρες αφότου είχαν χάσει τη δουλειά τους, 10 Καναδοί διαπίστωσαν ότι είχαν κερδίσει το... τζακ ποτ στο λόττο. Οι 18 τεχνικοί ενός εργοστασίου της εταιρείας SMART Technologies κέρδισαν όλοι μαζί 7 εκατομμύρια δολάρια Καναδά. Οι δέκα είχαν πληροφορηθεί εκείνο το πρωί ότι απολύονται.

Η εταιρεία τους, που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών πλακετών, αποφάσισε να μεταφέρει ένα μέρος των δραστηριοτήτων της στο Μεξικό και να απολύσει 200 υπαλλήλους της  στην Οτάβα. Αν τα κέρδη μοιραστούν σε ίσα μέρη μεταξύ των 18, στον καθένα αντιστοιχούν περίπου 400.000 καναδικά δολάρια. Όχι και άσχημα!!!  


πληροφορίες από ctv.ca και video από bbc.com στο youtube
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...