Ο άνθρωπος ... πουλί : Μα τι μουσική είναι αυτή;;;

Μα τι μουσική είναι αυτή;;; 


Ένα τελείως διαφορετικό στυλ μουσικής και αμφίεσης διάλεξε αυτός ο καλλιτέχνης του δρόμου, για να προσελκύσει το κοινό του!!! 


Το σίγουρο είναι ότι καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον των περαστικών, οι οποίοι των ανταμείβουν για τις ευχάριστες στιγμές που τους προσφέρει!!! Δείτε και εσείς μερικές στιγμές του στο βίντεο που ακολουθεί.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...