Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Moya Brennan - Salt and Water etc

Η Moya Brennan , παλαιότερα γνωστή ως Máire Brennan (γεννημένη στις 4 Αυγούστου 1952), είναι μια Ιρλανδή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, αρπίστρια , Gaeilgeoir , και φιλάνθρωπος,  η οποία άρχισε να εμφανίζεται επαγγελματικά το 1970, όταν η οικογένειά της σχηματίστηκε το συγκρότημα Clannad, και είχε αρχίσει να είναι ευρέως γνωστή ως η "πρώτη κυρία της Μουσικής Σέλτικ". Η Moya κυκλοφόρησε το 1ο της σόλο άλμπουμ το 1992 με τίτλο Máire
Από τότε μέχρι και σήμερα, η καριέρα της παραμένει επιτυχημένη!!! Έχει συνεργαστεί με πολλούς παγκοσμίου φήμης μουσικούς και έχει προσφέρει μουσική για πολλά soundtracks, συμπεριλαμβανομένων των "Τιτανικός", "To end all wars" και "ο Βασιλιάς Αρθούρος". Εξαιρετική!!! 

Δείτε την και ακούστε την... στο SALT and WATER (Αλάτι και νερό) 

Chicane ft. Marie Brennan - Saltwater (TV Theme for Tourism Ireland)

Η συνέχεια με ... soundracks


Soundtracks
Titanic (To τραγούδι που ακούστηκε στην πιο... δακρύβρεχτη σκηνή) και 
"Βασιλιάς Αρθούρος"
   


άρθρο downtime με πληροφορίες από en.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...