Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Michael Jackson - Thriller

  Χωρίς πολλά λόγια , μια και ο βασιλιάς της Ποπ σαν σήμερα είχε γεννηθεί (29 Αυγούστου 1958), το τραγούδι της ημέρας θα είναι... πολύ μεγάλο σε διάρκεια. 13 ολόκληρα λεπτά διαρκεί!!! 
  Θα αντέξετε να το παρακολουθήσετε όλο;;; Αξίζει πάντως τον κόπο μια και πρόκειται ίσως για το πιο εμπνευσμένο καλλιτεχνικά βίντεο κλιπ του.
  Αν ό,τι έχει σχέση με λυκανθρώπους ή άλλα τρομακτικά πλάσματα σας τρομακρατεί, καλύτερα να μη το δείτε, αλλιώς...
Απολαύστε!!!
Thriller από τον Michael Jackson
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...