Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Michael Jackson - Thriller

  Χωρίς πολλά λόγια , μια και ο βασιλιάς της Ποπ σαν σήμερα είχε γεννηθεί (29 Αυγούστου 1958), το τραγούδι της ημέρας θα είναι... πολύ μεγάλο σε διάρκεια. 13 ολόκληρα λεπτά διαρκεί!!! 
  Θα αντέξετε να το παρακολουθήσετε όλο;;; Αξίζει πάντως τον κόπο μια και πρόκειται ίσως για το πιο εμπνευσμένο καλλιτεχνικά βίντεο κλιπ του.
  Αν ό,τι έχει σχέση με λυκανθρώπους ή άλλα τρομακτικά πλάσματα σας τρομακρατεί, καλύτερα να μη το δείτε, αλλιώς...
Απολαύστε!!!
Thriller από τον Michael Jackson
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...