Kingdom Tower: Οι Σαουδάραβες στη μάχη για τον υψηλότερο πύργο στον κόσμο!!!


Οι Σαουδάραβες «ρίχνονται στη μάχη» για το ποιος θα χτίσει τον ψηλότερο πύργο!!!

Μετά την υπογραφή συμφωνίας ύψους 1,23 δισ. δολαρίων, η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου σαουδάραβα πρίγκιπα Al-Waleed bin Talal ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει το ψηλότερο κτίριο του κόσμου.

Ο πύργος, ο οποίος θα βρίσκεται στην πόλη Τζέντα στην Ερυθρά Θάλασσα, θα έχει ύψος 1.000 μέτρων (για την ακρίβεια 999,7 μέτρα) και θα διαθέτει ένα ξενοδοχείο καθώς και πολυτελή γραφεία και διαμερίσματα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Kingdom Holding.

Η ανέγερση του κτιρίου αναμένεται να διαρκέσει πέντε χρόνια και θα καταλαμβάνει μία περιοχή 500.000 τετραγωνικών μέτρων.Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, ο πύργος της Τζέντα θα πάρει τη θέση του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, εκτοπίζοντας τον Πύργο Χαλίφα του Ντουμπάι, ο οποίος εγκαινιάστηκε πέρσι και έχει ύψος 828 μέτρα. 





πηγή:newsbeast.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...