Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Juanes - La camisa negra and 1 more

Juanes
Ο Χουάν Εστέμπαν Αριστιζάμπαλ Βάζκες (Juan Esteban Aristizábal Vázquez) ή Χουάνες (Juanes) γεννήθηκε στο Μεντεγίν (Medellin) της Κολομβίας στις 9 Αυγούστου του 1972 και ήταν το μικρότερο παιδί της Αλίσια Βάζκες (Alicia Vásquez) και του Χαβιέρ Αριστιζάμπαλ (Javier Aristizábal). Το όνομα Χουάνες ήταν έμπνευση του πατέρα του και είναι μια μίξη του Juan Esteban. Εδώ στην Ελλάδα, το τραγούδι του που ... ακούσαμε πολύ ήταν το "La camisa negra" (το μαύρο πουκάμισο) από το 3ο του προσωπικό άλμπουμ. 



Είχε προηγηθεί, το 2002 το δεύτερό του άλμπουμ με τίτλο "Un dia normal" (Μια κανονική μέρα), το οποίο έγινε γρήγορα πλατινένιο σε Κολομβία, Μεξικό και Ισπανία, περνώντας 2 χρόνια στην κορυφή των Latin charts με τη βοήθεια του τραγουδιού "Α dios le pido" (Ζητώ από το Θεό) το οποίο βραβεύτηκε με 5 Latin Grammy και βγηκε πρώτο σε 12 χώρες.


άρθρο downtime με πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...