Ένα "διακριτικό" hands-free από τον Lenny Kravitz !!!

  Η εξέλιξη των gadgets θέλει σταδιακά με τον καιρό να μικραίνουν το μέγεθός τους. Αν θυμηθείτε λίγο πως ήταν τα κινητά όταν πρωτοκυκλοφόρησαν και πως έχουν καταλήξει, θα καταλάβετε τι εννοώ!!! 
  Μέχρι που ξαφνικά ο γνωστός τραγουδιστής Lenny Kravitz εμφανίζεται να "βολτάρει" με ένα hands-free "μπακατέλα". Πιο μεγάλο δεν βρήκε;;;
  Θέλησε να κάνει τη διαφορά;;; Να εντυπωσιάσει;;; Να θυμηθεί λίγο τα παλιά;;; Δε ξέρω να σας πω την αλήθεια, πάντως να δείτε που θα γίνει μόδα!!! Ήδη το είδαμε στη βιτρίνα μαγαζιού , σε ένα ροζ-γουρουνί χρωματάκι , να προσκαλεί τους περαστικούς να το δοκιμάσουν!!! 
άρθρο downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...