Google: Το Hotel Finder σε βοηθάει να βρεις ξενοδοχείο για τις διακοπές σου

Άλλη μια υπηρεσία από την Google σε δοκιμαστικό στάδιο ακόμα που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να βρεις ξενοδοχείο στην περιοχή που θες χωρίς πρόβλημα, εύκολα και γρήγορα. Η υπηρεσία λέγεται Hotel Finder και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την τοποθεσία, ημερομηνίες και τις τιμές που θες. Το μόνο αρνητικό είναι ότι για την ώρα λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ.

Σίγουρα θα επεκταθεί και αλλού οπότε ας δούμε τι προσφέρει. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται είτε σε μορφή λίστας είτε κατευθείαν πάνω σε ένα χάρτη. Το Hotel Finder μάλιστα τονίζει τις περιοχές που είναι δημοφιλείς σε μια περιοχή για να τις γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που δεν είναι ντόπιος.
Πατώντας σε ένα ξενοδοχείο βλέπετε την τιμή για κάθε δωμάτιο μαζί με ένα ποσοστό για το πόσο πάνω η κάτω του κανονικού είναι αυτή η τιμή. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για
σύγκριση ξενοδοχείων, τα οποία όταν τα επιλέξετε φαίνονται με κόκκινη βούλα πάνω στον χάρτη των αποτελεσμάτων.

Η Google δεν εμπλέκεται (ακόμα τουλάχιστον) με τις κρατήσεις των δωματίων και σε κατευθύνει σε άλλες υπηρεσίες. θα θέλαμε σύντομα να δούμε η υπηρεσία να επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές. Για τις φετινές διακοπές ίσως να είναι αργά, αλλά του χρόνου θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο 

πηγή: liveplace.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...