Οι χρήστες του Facebook θέλουν να .... φύγουν!!!


Πολλοί είναι οι χρήστες που μέσα από μία διαδικτυακή έρευνα φαίνεται πως θέλουν να φύγουν από το Facebook και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Google+
Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το αμερικάνικο περιοδικό PC Magazine, το 50% των συμμετεχόντων δηλώνει έτοιμο να εγκαταλείψει το Facebook για το Google+

Φυσικά μία τέτοια έρευνα δεν θεωρείται αντιπροσωπευτική του πληθυσμού των χρηστών, αφού μόνο το 50% των χρηστών του Facebook είναι περίπου 375 εκατομμύρια άνθρωποι! 


Πάντως και οι υπόλοιποι χρήστες φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένοι με το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αφού το 21% είναι αναποφάσιστο για την ώρα αφού το Google+ είναι ακόμα νέο στο χώρο, ενώ το 12% ακόμα δεν έχει αποκτήσει πρόσβαση στο Google+. 

Επίσης το 11% των ερωτηθέντων δεν έχει καμία σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα και τελικά μόνο το 7% δηλώνει πιστό στο Facebook!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν οτι πολλοί είναι οι χρήστες που είναι δυσαρεστημένοι από το Facebook ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός οτι το Google+ είναι ακόμα πολύ νέο και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τη δοκιμαστική φάση του και φυσικό είναι να μην γίνεται σωστή αξιολόγηση.

Πάντως ο χρόνος μόνο θα δείξει αν το Google+ πετύχει ή όχι και φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από τους χρήστες.
πηγή:newsit.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...