Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο Dubai ;;; (φώτο)


Πως κατασκευαζονται τα... τεχνητα νησια στο Ντουμπαι;
Ta τεχνητα νησιά, γνωστά και ως «Palm Islands», αποτελούν σύμβολο του Dubai και της ραγδαίας ανάπτυξης που έχει τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος βέβαια, πέρα από την τουριστική, οικιστική και εμπορική αξία του εγχειρήματος, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η στεριά τους δημιουργήθηκε με τεχνητό τρόπο στα ανοιχτά των ακτών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στον Περσικό κόλπο, και σχηματίζει έναν φοίνικα που είναι ορατός ακόμη και από το διάστημα.
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (3)
Η κατασκευή των νησιών πραγματοποιήθηκε με την εξόρυξη και μεταφορά δύο δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων άμμου και πέτρας από τον βυθό του Περσικού Κόλπου στο σημείο της κατασκευής, ενώ η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται και σε άλλα νησιά που είναι υπό κατασκευή.
 Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (4)

Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (7)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (8)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (9)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (10)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (11)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (12)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (13)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (14)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (15)
Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά νησιά στο  Dubai; (16)
 πηγή: travelstyle.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...