Το Down Time πάει διακοπές στο... παρα πέντε!!!

Φεύγουμε και εμείς για λίγο, έστω και την τελευταία στιγμή, για να χαλαρώσουμε λιγάκι, να δούμε άλλα μέρη, να μαζέψουμε δυνάμεις και να βουτήξουμε μετά στα βαθιά!!! 
Θα ξαναγυρίσουμε όμως σύντομα. Από 1 Σεπτέμβρη και πάλι κοντά σας. 
Μέχρι τότε οι στήλες "ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ" και "ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ" θα αναρτώνται καθημερινά!!! 

Με το που γυρίσουμε, ετοιμαστείτε για φωτογραφίες από πολλά μέρη ακόμα, εντός και εκτός Ελλάδας!!! Έχουμε έτοιμες ήδη προτάσεις για κοντινές εξορμήσεις , άλλωστε για πολλούς ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας για διακοπές!!! 
Λίγη υπομονή λοίπον...

Μέχρι τότε και μια και αύριο είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, σας προτείνουμε να ρίξετε μία ματιά στην κατηγορία ΤΑΞΙΔΙ (είτε από το μενού, είτε γράφοντας ταξίδι στην αναζήτηση, είτε από τις ετικέτες) για να θυμηθείτε ξανά τις προτάσεις μας και να ... φύγετε!!!

Και να θυμάστε... να περνάτε καλά!!!
Down Time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...