Το Down Time πάει διακοπές στο... παρα πέντε!!!

Φεύγουμε και εμείς για λίγο, έστω και την τελευταία στιγμή, για να χαλαρώσουμε λιγάκι, να δούμε άλλα μέρη, να μαζέψουμε δυνάμεις και να βουτήξουμε μετά στα βαθιά!!! 
Θα ξαναγυρίσουμε όμως σύντομα. Από 1 Σεπτέμβρη και πάλι κοντά σας. 
Μέχρι τότε οι στήλες "ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ" και "ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ" θα αναρτώνται καθημερινά!!! 

Με το που γυρίσουμε, ετοιμαστείτε για φωτογραφίες από πολλά μέρη ακόμα, εντός και εκτός Ελλάδας!!! Έχουμε έτοιμες ήδη προτάσεις για κοντινές εξορμήσεις , άλλωστε για πολλούς ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας για διακοπές!!! 
Λίγη υπομονή λοίπον...

Μέχρι τότε και μια και αύριο είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, σας προτείνουμε να ρίξετε μία ματιά στην κατηγορία ΤΑΞΙΔΙ (είτε από το μενού, είτε γράφοντας ταξίδι στην αναζήτηση, είτε από τις ετικέτες) για να θυμηθείτε ξανά τις προτάσεις μας και να ... φύγετε!!!

Και να θυμάστε... να περνάτε καλά!!!
Down Time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...