Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: The buggles - Video killed the radio star

Το MTV (Music Television) είναι ένα αμερικανικό δίκτυο της καλωδιακής τηλεόρασης με έδρα την Νέα Υόρκη. Εγκαινίασε την λειτουργία του το 1981 παίζοντας μουσικά βίντεο (βιντεοκλίπ). Το πρώτο μουσικό βίντεο που μετέδωσε ήταν το τραγούδι των Buggles με τον τίτλο Video killed the radio star, ένα μουσικό κομμάτι του 1979. Στην Ευρώπη ξεκίνησε να μεταδίδεται την 1 Αυγούστου 1987. Σήμερα, έχει πολλές εκδοχές και μεταδίδει μία ποικιλία ψυχαγωγικών προγραμμάτων που απευθύνονται κυρίως σε εφήβους και σε νέους ενήλικους.
Την 1 Σεπτεμβρίου 2008 άρχισε να μεταδίδεται και η ελληνική έκδοση του MTV, το MTV Greece‎. Το ελληνικό MTV είναι το 36o MTV στην Ευρώπη και θα αποτελέσει τμήμα ενός εκ των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων του κόσμου: Τα Διεθνή Δίκτυα του MTV (Networks International), έχουν παρουσία σε 160 χώρες, διαθέτουν πάνω από 141 κανάλια και μεταδίδονται σε 506.7 εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο.

πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...