Διαδίκτυο: Ποιες είναι οι ταχύτερες πόλεις του κόσμου!!!


Το ίντερνετ διαδίδεται όλο και περισσότερο και οι ταχύτητες σύνδεσής αυξάνονται συνεχώς!!! Δείτε ποιες πόλεις / ήπειροι, όπως προκύπτει από την έρευνα της Akamai, κρατούν τα σκήπτρα στην ταχύτητα σύνδεσης... 

Ασία vs Αμερική

*Η Ασία κρατά τα σκήπτρα της ταχύτητας με τα 2/3 από τις 100 πόλεις της λίστας ενώ 18 πόλεις από τις 100 βρίσκονται στις ΗΠΑ και οι υπόλοιπες κατανέμονται στον υπόλοιπο πλανήτη. 

Νικήτριες πόλεις (σε μέση πραγματική ταχύτητα σύνδεσης)
-  Tokai (Ιαπωνία - Ασία) με 13,2 Mbps, 
-  Lyse (Νορβηγία - Ευρώπη) με 8,1 Mbps 
-  Riverside της (California - Αμερική) με 7,8 Mbps.

Βουλγαρία και Τσεχία πρωτιά στα άνω των 2Μbps

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ένας ακόμα ενδιαφέρων δείκτης, με το ποσοστό των συνδέσεων άνω των 2 Mbps, όπου πρώτευσε η γειτονική μας Βουλγαρία με 95% και με την Τσεχία να την ακολουθεί με 94%.

Σε επίπεδο χώρας:
Η Ασία μονοπωλεί τις πρώτες θέσεις αφού Νότιος Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Ιαπωνία καταλαμβάνουν την πρώτη τριάδα με ταχύτητες 14,4 , 9,2 και 8,1 Mbps αντίστοιχα. 
Στην Ευρώπη τον μεγαλύτερο μέσο όρο τον συναντάμε στη Ολλανδία (7,5 Mbps) 
Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 14η θέση της σχετικής λίστας με μέση ταχύτητα τα 5,3 Mbps. 

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε καμία από τις λίστες της έρευνας.

πληροφορίες από vbulletin.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...