Το πρωινό τσιγάρο πιο επικίνδυνο από τα υπόλοιπα


Εάν είστε από αυτούς … που απολαμβάνουν το πρωινό τσιγάρο, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο διαδικτυακό περιοδικό «Cancer», οι «πρωινοί» καπνιστές έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο από τους καπνιστές που το… αφήνουν για αργότερα.
Αποτελεί πάγια συνήθεια για τους περισσότερους καπνιστές το πρωινό τσιγάρο, όμως καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν. Οι γιατροί που επιμελήθηκαν την έρευνα κατέληξαν πως τα επίπεδα νικοτίνης είναι υψηλότερα σε αυτούς που καπνίζουν το πρωί, με το που ανοίξουν τα μάτια τους. Οι επιστήμονες θέλησαν να μελετήσουν μόνο όσον αφορά το πρωινό τσιγάρο και όχι τη συχνότητα και τη διάρκεια που καπνίζουν.
πηγή: medicalnews.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...