Ειδήσεις σε τίτλους: Από Σεπτέμβρη "τρώμε και πίνουμε αέρα"... αυτός δε φορολογείται!!!Να το και το καινούργιο. Το διαβάσαμε σήμερα και ... πήραμε αμέσως τις αποφάσεις μας. Από Σεπτέμβρη, καφέ στο σπίτι (ναι,ε; :-( ). Άντε στην καλύτερη, θα πίνουμε ένα καφέ 2 ημέρες. Θα πηγαίνουμε το Σάββατο στο cafe της γειτονιάς μας, είναι ακριβή και η βενζίνη, μη ξεχνιέστε , δεν είμαστε για δρομολόγια και θα γυρνάμε Κυριακή σπίτι... χαλαράααααα, όπως οι φίλοι μας οι Θεσσαλονικείς. 

Διαβάστε ποιες υπηρεσίες ακριβαίνουν από 1η Σεπτεμβρίου: 

Στο συντελεστή 23% προβλέπεται ότι θα μεταταγούν οι
*χυμοί φρούτων και λαχανικών, 
*τα έτοιμα ροφήματα (καφές, το τσάι, η σοκολάτα και τα αεριούχα νερά, φυσικά ή τεχνητά. Αυτό δεν ισχύει για τα μη αεριούχα φυσικά ή τεχνητά μεταλλικά νερά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών τα οποία παραμένουν στο συντελεστή 13%.)


Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες εστίασης στο συντελεστή ΦΠΑ 23% προβλέπεται ότι θα μεταταγούν : 
* η εκμετάλλευση καφενείων, καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ψητοπωλείων, οινομαγειρείων και λοιπών συναφών επιχειρήσεων. 
* η τροφοδοσία (catering), όπως διευκρινίζεται, θεωρείται παροχή υπηρεσίας εστίασης , εφόσον αυτή δεν συνίσταται σε απλή παράδοση φαγητού. 
* τα ντελίβερι, 
* οι υπηρεσίες εστίασης που παρέχονται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στα λοιπά καταλύματα, των οποίων οι υπηρεσίες διαμονής φορολογούνται, από την 1/1/2011, με τον υπερμειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6,5%.

 πληροφορίες από athina984.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...