Το καλό νέο της ημέρας: Οι "Άγγελοι των σκουπιδιών" καθαρίζουν τη Νάπολη!!! (video)

"La nostra cittά. Cambiamola insieme" που σημαίνει "Η πόλη μας! Ας την αλλάξουμε μαζί" είναι το σύνθημα μία ομάδας Ναπολιτάνων, νέων κυρίως, οι οποίοι, κάθε 10 ημέρες, συναντώνται μέσω διαδικτύου, σε πλατείες και κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σκοπό να... καθαρίσουν!!!
Οι «αγγέλοι των σκουπιδιών» όπως τους έχουν ονομάσει προσπαθούν να προσφέρουν ένα ουσιαστικό χέρι βοήθειας στην αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος των απορριμμάτων και του ελλιπούς καθαρισμού των δρόμων. 
Στόχος τους είναι να συμβάλλουν στην καθαριότητα της πόλης, καταφέρνοντας να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες τους.  Επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο μέσω του οποίου συντονίζονται τα μέλη της ομάδας «CleanNap» (Clean Napoli), παράφραση του Αγγλικού Clean Up.

Δείτε το βίντεο 

άρθρο downtime με πληροφορίες από kala-nea.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...