Το καλό νέο της ημέρας: Οι "Άγγελοι των σκουπιδιών" καθαρίζουν τη Νάπολη!!! (video)

"La nostra cittά. Cambiamola insieme" που σημαίνει "Η πόλη μας! Ας την αλλάξουμε μαζί" είναι το σύνθημα μία ομάδας Ναπολιτάνων, νέων κυρίως, οι οποίοι, κάθε 10 ημέρες, συναντώνται μέσω διαδικτύου, σε πλατείες και κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σκοπό να... καθαρίσουν!!!
Οι «αγγέλοι των σκουπιδιών» όπως τους έχουν ονομάσει προσπαθούν να προσφέρουν ένα ουσιαστικό χέρι βοήθειας στην αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος των απορριμμάτων και του ελλιπούς καθαρισμού των δρόμων. 
Στόχος τους είναι να συμβάλλουν στην καθαριότητα της πόλης, καταφέρνοντας να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες τους.  Επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο μέσω του οποίου συντονίζονται τα μέλη της ομάδας «CleanNap» (Clean Napoli), παράφραση του Αγγλικού Clean Up.

Δείτε το βίντεο 

άρθρο downtime με πληροφορίες από kala-nea.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...