Το κλάμα δεν ανακουφίζει από τον πόνο!!!


Μη χύνετε άσκοπα τα δάκρυα σας

Το κλάμα δεν ανακουφίζει από τον πόνο ισχυρίζονται οι επιστήμονες.
Μπορεί κάθε φορά που βάζετε τα κλάματα να αισθάνεστε πως σας έχει φύγει ένα βάρος, ωστόσο οι ειδικοί έχουν αντίθετοι άποψη καθώς, όπως ισχυρίζονται, τα δάκρυα δεν ανακουφίζουν από τον πόνο
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε δείγμα 97 γυναικών από την Ολλανδία, στα δύο τρίτα αυτών δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα σημαντικές
αλλαγές στη διάθεση τους.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες ηλικίας από 18 έως 48 ετών, παρέμειναν αντικείμενο μελέτης για διάστημα τριών μηνών και όπως διαπιστώθηκε, το 61% αυτών δήλωσε ότι η διάθεση τους δεν βελτιώθηκε καθόλου αν και τα δάκρυα δεν τις έκαναν να νιώθουν χειρότερα. Το 30% αυτών δήλωσαν ότι ένιωσαν καλύτερα ενώ μόλις το 9% των γυναικών ανέφεραν ότι ένιωσαν χειρότερα. 
Ο επικεφαλής της έρευνας και καθηγητής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, είπε χαρακτηριστικά: «το κλάμα δεν είναι τόσο ευεργετικό όσο οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι. Ακόμη και εκείνοι που νιώθουν καλύτερα, αυτό οφείλεται περισσότερο στην εκδήλωση στοργής που οι άλλοι δείχνουν απέναντι τους, παρά στα δάκρυα καθαυτά.
πηγή:newsbeast.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...