Ειδήσεις σε τίτλους: "Ποτέ ξανά Ελλάδα"... με Ταξί

 

Άκαρπες  απέβησαν οι προσπάθειες των ιδιοκτητών ταξί για να βρούν σημεία επαφής με τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση και έτσι συνεχίζουν για 3η εβδομάδα σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί. 


Σε κατάληψη της Περιφέρειας προχώρησαν μάλιστα το Σαββατοκύριακο, ενώ σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τους βουλευτές Ηρακλείου. 
Για ΣΗΜΕΡΑ στο Ηράκλειο, που αποτελεί ένα από τους πυλώνες των κινητοποιήσεων τους, έχουν προαναγγείλει διαμαρτυρίες σε Κνωσό και Αρχαιολογικό Μουσείο. 

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς υπογραμμίζει ότι η ζημιά πλέον είναι ανεπανόρθωτη και αυτό θα το «εισπράξουμε» από του χρόνου.
«Αν κάνετε μία βόλτα στα blogs θα δείτε πως μας υβρίζουν. Λένε «ποτέ ξανά Ελλάδα».
Υπήρξε μία ανεπανόρθωτη ζημιά και θα φανεί από το καλοκαίρι του 2012. Τώρα έχουν κάνει τις κρατήσεις και έχουν πληρώσει. Είναι δύσκολο να έχουμε ακυρώσεις. Δυστυχώς το Ηράκλειο είχε τη θλιβερή πρωτιά των επεισοδίων», είπε. 

Στην 1η φώτο το υπό κατάληψη κτίριο της περιφέρειας και στη 2η βλέπετε ένα ζευγάρι νιόπαντρων τουριστών που ήρθε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.
άρθρο downtime με πληροφορίες από patris.gr και cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...