Ειδήσεις σε τίτλους: "Ποτέ ξανά Ελλάδα"... με Ταξί

 

Άκαρπες  απέβησαν οι προσπάθειες των ιδιοκτητών ταξί για να βρούν σημεία επαφής με τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση και έτσι συνεχίζουν για 3η εβδομάδα σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί. 


Σε κατάληψη της Περιφέρειας προχώρησαν μάλιστα το Σαββατοκύριακο, ενώ σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τους βουλευτές Ηρακλείου. 
Για ΣΗΜΕΡΑ στο Ηράκλειο, που αποτελεί ένα από τους πυλώνες των κινητοποιήσεων τους, έχουν προαναγγείλει διαμαρτυρίες σε Κνωσό και Αρχαιολογικό Μουσείο. 

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς υπογραμμίζει ότι η ζημιά πλέον είναι ανεπανόρθωτη και αυτό θα το «εισπράξουμε» από του χρόνου.
«Αν κάνετε μία βόλτα στα blogs θα δείτε πως μας υβρίζουν. Λένε «ποτέ ξανά Ελλάδα».
Υπήρξε μία ανεπανόρθωτη ζημιά και θα φανεί από το καλοκαίρι του 2012. Τώρα έχουν κάνει τις κρατήσεις και έχουν πληρώσει. Είναι δύσκολο να έχουμε ακυρώσεις. Δυστυχώς το Ηράκλειο είχε τη θλιβερή πρωτιά των επεισοδίων», είπε. 

Στην 1η φώτο το υπό κατάληψη κτίριο της περιφέρειας και στη 2η βλέπετε ένα ζευγάρι νιόπαντρων τουριστών που ήρθε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.
άρθρο downtime με πληροφορίες από patris.gr και cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...