Φοιτητική Ένωση Κρητών : Συναυλία για την ανακαίνιση του στεκιού της Ένωσης

Ζοοm για να δείτε την αφίσα
Η Φοιτητική Ένωση Κρητών σας προσκαλεί στη συναυλία που διοργανώνει ΑΥΡΙΟ Τρίτη 9 Αυγούστου 2011, στο Κηποθέτρο Ν.Καζαντζάκης στο Ηράκλειο στις 21:00 μ.μ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ανακαίνιση του στεκιού της ένωσης στην Αθήνα . 

Στη συναυλία συμμετέχουν μερικοί από τους πιο αξιόλογους  καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής (Αφιλοκερδώς). Διαβάστε ποιοι στην αφίσα της εκδήλωσης.

Το εισητήριο είναι 12 ευρώ.

Καλή επιτυχία παιδιά!!!


άρθρο downtime με πληροφορίες από cretapress.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...