Το μέρος που... δε χωρίζουν!!!

Μια ανεξήγητη και σίγουρα αξιοπερίεργη πρωτιά κρατά τα τελευταία χρόνια η περιοχή του Ελευθερίου - Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία του ληξιαρχείου, σύμφωνα με τα οποία τα τελευταία τρία χρόνια δηλώθηκαν μόλις... πέντε διαζύγια! Συγκεκριμένα, στους τόμους του ληξιαρχείου έχουν καταγραφεί πέντε διαζύγια το 2008, ενώ το 2009 και το 2010 κανένα!

Ευτυχισμένα ή όχι, αρκετά ζευγάρια στο Ελευθέριο - Κορδελιό δίνουν μαθήματα κοινής συμβίωσης. Ο Γιώργος και η Ζωή Παπαδοπούλου είναι ένα από αυτά και μετρούν 47 χρόνια κοινής ζωής.

Ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 50χρονα με... ζουρνάδες και νταούλια και φυσικά με την παρουσία των τριών παιδιών και των τεσσάρων εγγονών τους. Αλλωστε, όπως λένε και οι δύο, στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος,  "το σημαντικότερο όλων είναι ότι η οικογένεια πρέπει να είναι μαζί, ενωμένη και στις χαρές και στις λύπες". 
πηγή: newsit.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...