Το μέρος που... δε χωρίζουν!!!

Μια ανεξήγητη και σίγουρα αξιοπερίεργη πρωτιά κρατά τα τελευταία χρόνια η περιοχή του Ελευθερίου - Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία του ληξιαρχείου, σύμφωνα με τα οποία τα τελευταία τρία χρόνια δηλώθηκαν μόλις... πέντε διαζύγια! Συγκεκριμένα, στους τόμους του ληξιαρχείου έχουν καταγραφεί πέντε διαζύγια το 2008, ενώ το 2009 και το 2010 κανένα!

Ευτυχισμένα ή όχι, αρκετά ζευγάρια στο Ελευθέριο - Κορδελιό δίνουν μαθήματα κοινής συμβίωσης. Ο Γιώργος και η Ζωή Παπαδοπούλου είναι ένα από αυτά και μετρούν 47 χρόνια κοινής ζωής.

Ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 50χρονα με... ζουρνάδες και νταούλια και φυσικά με την παρουσία των τριών παιδιών και των τεσσάρων εγγονών τους. Αλλωστε, όπως λένε και οι δύο, στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος,  "το σημαντικότερο όλων είναι ότι η οικογένεια πρέπει να είναι μαζί, ενωμένη και στις χαρές και στις λύπες". 
πηγή: newsit.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...