Ειδήσεις σε τίτλους: Καθαρίζουν την παραλία της Ψαρομούρας!!!


Όπως διαβάσαμε στο creteplus.gr, αύριο 28 Αυγούστου, στις 2:00 μ.μ. , εθελοντές θα συγκεντρωθούν και θα πραγματοποιήσουν καθαρισμό της πολύ γνωστής παραλίας της  Ψαρομούρας, στην Αγία Πελαγία της Κρήτης. 
Η εκδήλωση είναι πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού super 904 με τη συνεργασία του European diving institute, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.
Με την ευκαιρία, τι θα λέγατε να "μαζεύαμε" και μερικές από τις πλαστικές ξαπλώστρες που έχουν κάνει κατάληψη σε ΟΛΗ την παραλία της Ψαρομούρας, χωρίς να αφήνουν ούτε ένα τετραγωνικό παραλίας ελεύθερο;;; 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...