Το καλό νέο της ημέρας: Ο δήμος Ηρακλείου μας "κάνει τη ζωή ποδήλατο"!!!

Οι αρχαίοι Έλληνες το έλεγαν, "νους υγιής εν σώματι υγιεί" !!! 
  Και το μυαλό μας , όσο και το σώμα μας,  έχουν ανάγκη από τη φροντίδα μας!!! Κανένα από τα δύο δεν πρέπει να υστερεί του  άλλου και εμείς οφείλουμε να τα φροντίζουμε με συνέπεια και αγάπη!!!  Η άσκηση είναι σίγουρα ένας τρόπος να φροντίσουμε το σώμα , αλλά και να "καθαρίσουμε" το μυαλό μας από τα άγχη, τις αγωνίες, την απαισιοδοξία και όλες τις άλλες αρνητικές σκέψεις!!! Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει τα θετικά της άσκησης στην ψυχολογία των ανθρώπων , αλλά θα έχετε ακούσει και φίλους σας που γυμνάζονται να το παραδέχονται!!! "Νιώθω καλύτερα μετά" λένε. 
   Ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης,  όπως και πολλοί άλλοι δήμοι στη χώρα (δήμος  Σαμοθράκης, Θεσσαλονίκης, αρκετοί δήμοι στην Αττική και πολλοί άλλοι) συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να γίνει το ποδήλατο "ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ"  για τους Ηρακλειώτες, άνοιξε νέο γραφείο και διανέμει στους ενδιαφερόμενους ΔΩΡΕΑΝ ποδήλατα για να κάνουν τη βόλτα τους. Το γραφείο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείου του Ηρακλείου, στην Καινούργια πόρτα  ( δίπλα από το κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης) .
Συμπληρώνοντας μία αίτηση και αφήνοντας για ασφάλεια μία ταυτότητα ή διαβατήριο , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από ποδήλατα που παρέχει ο δήμος , για 2 ώρες (μέγιστος χρόνος)!!! 

Το ωράριο λειτουργίας είναι :
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00 - 15: 00 
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 17: 00 - 21: 00

 Δώστε και εσείς στον εαυτό σας την ευκαιρία για χαρά και ανάταση και αφήστε πίσω όλους και όλα αυτά που θέλουν να σας "μαυρίζουν" τη ζωή!!! "La vita è bella" , όπως έλεγε και ο Μπενίνι στην ομώνυμη ταινία του!!! 

άρθρο downtime

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...