Το καλό νέο της ημέρας: Ο δήμος Ηρακλείου μας "κάνει τη ζωή ποδήλατο"!!!

Οι αρχαίοι Έλληνες το έλεγαν, "νους υγιής εν σώματι υγιεί" !!! 
  Και το μυαλό μας , όσο και το σώμα μας,  έχουν ανάγκη από τη φροντίδα μας!!! Κανένα από τα δύο δεν πρέπει να υστερεί του  άλλου και εμείς οφείλουμε να τα φροντίζουμε με συνέπεια και αγάπη!!!  Η άσκηση είναι σίγουρα ένας τρόπος να φροντίσουμε το σώμα , αλλά και να "καθαρίσουμε" το μυαλό μας από τα άγχη, τις αγωνίες, την απαισιοδοξία και όλες τις άλλες αρνητικές σκέψεις!!! Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει τα θετικά της άσκησης στην ψυχολογία των ανθρώπων , αλλά θα έχετε ακούσει και φίλους σας που γυμνάζονται να το παραδέχονται!!! "Νιώθω καλύτερα μετά" λένε. 
   Ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης,  όπως και πολλοί άλλοι δήμοι στη χώρα (δήμος  Σαμοθράκης, Θεσσαλονίκης, αρκετοί δήμοι στην Αττική και πολλοί άλλοι) συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να γίνει το ποδήλατο "ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ"  για τους Ηρακλειώτες, άνοιξε νέο γραφείο και διανέμει στους ενδιαφερόμενους ΔΩΡΕΑΝ ποδήλατα για να κάνουν τη βόλτα τους. Το γραφείο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείου του Ηρακλείου, στην Καινούργια πόρτα  ( δίπλα από το κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης) .
Συμπληρώνοντας μία αίτηση και αφήνοντας για ασφάλεια μία ταυτότητα ή διαβατήριο , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από ποδήλατα που παρέχει ο δήμος , για 2 ώρες (μέγιστος χρόνος)!!! 

Το ωράριο λειτουργίας είναι :
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00 - 15: 00 
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 17: 00 - 21: 00

 Δώστε και εσείς στον εαυτό σας την ευκαιρία για χαρά και ανάταση και αφήστε πίσω όλους και όλα αυτά που θέλουν να σας "μαυρίζουν" τη ζωή!!! "La vita è bella" , όπως έλεγε και ο Μπενίνι στην ομώνυμη ταινία του!!! 

άρθρο downtime

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...