Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Νικόλας Άσιμος - Εγώ με τις ιδέες μου

Σαν σήμερα, γεννήθηκε ένας σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης γι'αυτό και "το τραγούδι της ημέρας", λόγω της ημέρας, δε θα μπορούσε να είναι άλλο, εκτός από δικό του!!!
Ο Άσιμος , για τους περισσότερους,  θεωρείται ροκ τραγουδιστής και όντως ήταν!!! Δε τραγούδησε όμως, μόνο ροκ ήχους, αλλά επίσης τραγούδησε και έγραψε και λαϊκά κομμάτια!!!  
Για αλλαγή λοιπόν, το τραγούδι της ημέρας θα είναι ένα "ροκ λαϊκό" κομμάτι ...

 "Εγώ με τις ιδέες μου". 


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...