Ειδήσεις σε τίτλους: Από σήμερα, αν "ΘΕΣ γάλα, ΠΙΕΣ"


   Στην ίδρυση του 1ου συνεταιρισμού, που φέρει την επωνυμία "ΘΕΣγάλα ΠΙΕΣ" με έδρα του τη Λάρισα, προχώρησαν 65 αγελαδοτρόφοι-παραγωγοί αγελαδινού γάλακτος της Θεσσαλίας και της Πιερίας (ήδη υπάρχουν άλλες 15 αιτήσεις από συναδέλφους τους σε Τρίκαλα και Λάρισα) και μάλιστα σήμερα, ενεργοποιήθηκε το 1ο  από τα δύο συμβόλαια του συνεταιρισμού με γαλακτοβιομηχανίες, και το βυτίο που εκτέλεσε το δρομολόγιο πέρασε από 18 στάβλους
και μάζεψε 25 τόνους γάλακτος.
 O βασικός στόχος του συνεταιρισμού, πέρα απο την προσέλκυση επιπλέον αγελαδοτρόφων, από όλη την Ελλάδα, είναι να επιτευχθεί η μέγιστη τιμή στο αγελαδινό γάλα, με ελάχιστο κόστος παραγωγής.
  Ο συνεταιρισμός "μετρά" 65 κτηνιατρικούς κωδικούς και τα μέλη του είναι ιδιοκτήτες συνολικά 50 στάβλων, ενώ η παραγωγή υπερβαίνει τους 100 τόνους γάλακτος. 
  Την ίδια στιγμή , ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού ξεκαθαρίζει ότι "δε θα γίνει κανείς μέλος του συνεταιρισμού, εάν δεν πληροί της αυστηρές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για την εξασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος".
Καλή αρχή!!!

πληροφορίες από inews.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...