Ειδήσεις σε τίτλους: Από σήμερα, αν "ΘΕΣ γάλα, ΠΙΕΣ"


   Στην ίδρυση του 1ου συνεταιρισμού, που φέρει την επωνυμία "ΘΕΣγάλα ΠΙΕΣ" με έδρα του τη Λάρισα, προχώρησαν 65 αγελαδοτρόφοι-παραγωγοί αγελαδινού γάλακτος της Θεσσαλίας και της Πιερίας (ήδη υπάρχουν άλλες 15 αιτήσεις από συναδέλφους τους σε Τρίκαλα και Λάρισα) και μάλιστα σήμερα, ενεργοποιήθηκε το 1ο  από τα δύο συμβόλαια του συνεταιρισμού με γαλακτοβιομηχανίες, και το βυτίο που εκτέλεσε το δρομολόγιο πέρασε από 18 στάβλους
και μάζεψε 25 τόνους γάλακτος.
 O βασικός στόχος του συνεταιρισμού, πέρα απο την προσέλκυση επιπλέον αγελαδοτρόφων, από όλη την Ελλάδα, είναι να επιτευχθεί η μέγιστη τιμή στο αγελαδινό γάλα, με ελάχιστο κόστος παραγωγής.
  Ο συνεταιρισμός "μετρά" 65 κτηνιατρικούς κωδικούς και τα μέλη του είναι ιδιοκτήτες συνολικά 50 στάβλων, ενώ η παραγωγή υπερβαίνει τους 100 τόνους γάλακτος. 
  Την ίδια στιγμή , ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού ξεκαθαρίζει ότι "δε θα γίνει κανείς μέλος του συνεταιρισμού, εάν δεν πληροί της αυστηρές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για την εξασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος".
Καλή αρχή!!!

πληροφορίες από inews.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...