Πέταξε το ... Νησί


Κατασκευασμένο από ανθεκτική πολιουρεθάνη και γεμάτο ήλιο, το γιγαντιαίο φουσκωτό νησί ήταν ένα δημιούργημα των Sarah Cockings και Laurence Symonds, αποφοίτων του Royal College of Art και το είχαν ''αγκυροβολήσει'' στο Cambridgeshire Secret Garden Party.
Όπως φαίνεται κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, έκοψαν τα
σχοινιά που το συγκρατούσαν, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί από τη βάση του και να σαλπάρει στο νυχτερινό ουρανό, ξεκινώντας το άγνωστο ταξίδι του.

Ήταν καλυμμένο από πράσινα φυλλώματα και είχε τοποθετημένα δέντρα, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός αληθινού νησιού. 
Περίπου 26.000 επισκέπτες συνέρρευσαν στο πάρκο για να θαυμάσουν το αρχιτεκτονικό γλυπτό.
Έχει ξεκινήσει ένας πραγματικός αγώνας για να εντοπισθεί το ασυνήθιστο αερομεταφορούμενο κομμάτι τέχνης, το οποίο θα πρέπει να κοσμήσει και το Burning Man festival, στην έρημο της Νεβάδα.
Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας προέβλεψε ότι το φουσκωτό θα μπορούσε να έχει φτάσει στη Σλοβενία, ενώ οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευελπιστούν να είναι ακόμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, καθώς και τα τοπικά αεροδρόμια κάνουν προσπάθειες για τον υπολογισμό της ταχύτητας και της κατεύθυνσης του ανέμου γύρω από την περιοχή, κατά τη στιγμή της απελευθέρωσης.
Αρκετοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν κάνει αναφορές για παράξενα αντικείμενα στον ουρανό, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο νησί.
από news247.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...