Αθηνά Ανδρεάδη: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατέκτησε το Λονδίνο

Η Αθηνά είναι Ελληνο-Αγγλίδα τραγουδοποιός με βάση της το Λονδίνο. Το πρώτο της άλμπουμ «Breathe With Me» κυκλοφόρησε το 2008 γνωρίζοντας αποθεωτικές κριτικές από το σύνολο του Βρετανικού τύπου.
Οι sold out συναυλίες της στο Λονδίνο αλλά και η συμμετοχή της σε φεστιβάλ όπως αυτά του Glastonbury, η 5η θέση στα πιο περιζήτητα cd του Amazon, όπως και τα αφιερώματα στη Βρετανική τηλεόραση εκτόξευσαν την καριέρα της. Ο πρώτος δίσκος της Αθηνάς απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και στην Ελλάδα, ενώ το νέο της άλμπουμ «Peeling Apples» κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 από την EMI.
"Πάρτε μία γεύση" με το τραγούδι "Ι'll never know (yellow top version)" από το νέο της άλμπουμ "Peeling Apples" 
Δείτε το βίντεο κλιπ και στην 2η με "άσπρο μπλουζάκι" εκδοχή του.  Σημαίνει κάτι άραγε
αυτό ; Κρύβει κάποιο συμβολισμό ;;; Τι να σας πω; Θα σας γελάσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αθηνά δε περνάει απαρατήρητη!!! 
άρθρο downtime με πληροφορίες από ellines.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...