Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Belinda Carlisle - La luna

Σαν σήμερα το 1958 γεννήθηκε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Belinda Carlisle (Μπελίντα Καρλάιλ). To 1992 το άλμπουμ - συλλογή με τίτλο "Τα καλύτερα της Βelinda Vol. 1"  έφτασε στο Νο1 και έγινε διπλά πλατινένιο στη Μ.Βρετανία και πλατινένιο στην Αυστραλία . Η συλλογή περιελάμβανε όλες τις επιτυχίες από τα άλμπουμ "Heaven on Earth" , "Runaway Horses" και "Life your life be free".
Δείτε και ακούστε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της, το "La Luna". Το τραγούδι υπήρξε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα.


πληροφορίες από en.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...