Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Adele - Set fire to the Rain


Για αλλαγή , δε θα πάμε πολύ πίσω χρονικά!!! Θα μείνουμε στο παρόν... Στο σήμερα!!!
Στην κορυφή λοιπόν, του US Album Chart, συνεχίζει να βρίσκεται η Adele που συμπλήρωσε 12 εβδομάδες με το album "21". Η Adele έγινε η 1η βρετανίδα καλλιτέχνης που κατάφερε κάτι τέτοιο με το "21", το οποίο έχει πουλήσει 2,9 εκατομμύρια αντίτυπα και δεν έχει «ξεκολλήσει» από το top 3 του Billboard
από την εβδομάδα κυκλοφορίας του, πριν από έξι μήνες, όπου και ανέβηκε κατευθείαν στο Νο1.
Το ρεκόρ κατείχε μέχρι στιγμής ένας άλλος γνωστός ερμηνευτής, ο George Michael με το album “Faith” του 1988. Σε παγκόσμια κλίμακα, ο τελευταίος καλλιτέχνης που κατάφερε να πραγματοποιήσει το ρεκόρ της Adele, ήταν ο Carlos Santana, όταν το 2000 κυκλοφόρησε το album “Supernatural”. 
Ακούστε το τραγούδι "Set fire to the Rain" από την Adele , όπως φρόντισε να το ανεβάσει ένας φίλος στο youtube ... με στίχους!!!

άρθρο downtime με πληροφορίες από mtvgreece.gr 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...