Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Adele - Set fire to the Rain


Για αλλαγή , δε θα πάμε πολύ πίσω χρονικά!!! Θα μείνουμε στο παρόν... Στο σήμερα!!!
Στην κορυφή λοιπόν, του US Album Chart, συνεχίζει να βρίσκεται η Adele που συμπλήρωσε 12 εβδομάδες με το album "21". Η Adele έγινε η 1η βρετανίδα καλλιτέχνης που κατάφερε κάτι τέτοιο με το "21", το οποίο έχει πουλήσει 2,9 εκατομμύρια αντίτυπα και δεν έχει «ξεκολλήσει» από το top 3 του Billboard
από την εβδομάδα κυκλοφορίας του, πριν από έξι μήνες, όπου και ανέβηκε κατευθείαν στο Νο1.
Το ρεκόρ κατείχε μέχρι στιγμής ένας άλλος γνωστός ερμηνευτής, ο George Michael με το album “Faith” του 1988. Σε παγκόσμια κλίμακα, ο τελευταίος καλλιτέχνης που κατάφερε να πραγματοποιήσει το ρεκόρ της Adele, ήταν ο Carlos Santana, όταν το 2000 κυκλοφόρησε το album “Supernatural”. 
Ακούστε το τραγούδι "Set fire to the Rain" από την Adele , όπως φρόντισε να το ανεβάσει ένας φίλος στο youtube ... με στίχους!!!

άρθρο downtime με πληροφορίες από mtvgreece.gr 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...