Έφτασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες το Google+


Η ανάπτυξη του Google+ συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς και σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών comScore υπάρχουν ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Andrew Lipsman της comScore, "είναι η πρώτη φορά που μια υπηρεσία φτάνει τα 20 εκ. μέλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα".
Από την πλευρά της, η Google δε σχολίασε τις ανακοινώσεις της comScore, λέγοντας ότι είναι στην πολιτική της εταιρείας να μη σχολιάζει τα στοιχεία τρίτων φορέων. Οι
ανακοινώσεις της comScore έρχονται ελάχιστες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Larry Page, ο οποίος είπε πριν από μία εβδομάδα ότι το Google+ έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι διαμοιράζονται πάνω από ένα δισ. items την ημέρα. Βέβαια, το Google+ είναι στην πραγματικότητα ένας νάνος μπροστά στο Facebook, το οποίο αριθμεί πάνω από 750 εκατομμύρια χρήστες, με τους μισούς από αυτούς να κάνουν login σε καθημερινή βάση. Η Google, πάντως, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η νέα της υπηρεσία θα τα πάει καλύτερα από τις προηγούμενες απόπειρες (Orkut, Buzz) στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: e-pcmag.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...