Έφτασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες το Google+


Η ανάπτυξη του Google+ συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς και σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών comScore υπάρχουν ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Andrew Lipsman της comScore, "είναι η πρώτη φορά που μια υπηρεσία φτάνει τα 20 εκ. μέλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα".
Από την πλευρά της, η Google δε σχολίασε τις ανακοινώσεις της comScore, λέγοντας ότι είναι στην πολιτική της εταιρείας να μη σχολιάζει τα στοιχεία τρίτων φορέων. Οι
ανακοινώσεις της comScore έρχονται ελάχιστες ημέρες μετά τις δηλώσεις του Larry Page, ο οποίος είπε πριν από μία εβδομάδα ότι το Google+ έχει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι διαμοιράζονται πάνω από ένα δισ. items την ημέρα. Βέβαια, το Google+ είναι στην πραγματικότητα ένας νάνος μπροστά στο Facebook, το οποίο αριθμεί πάνω από 750 εκατομμύρια χρήστες, με τους μισούς από αυτούς να κάνουν login σε καθημερινή βάση. Η Google, πάντως, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η νέα της υπηρεσία θα τα πάει καλύτερα από τις προηγούμενες απόπειρες (Orkut, Buzz) στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: e-pcmag.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...