Το καλό νέο της ημέρας: Το "1ο Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής" στη Νάουσα στηρίζει το "Χαμόγελο του παιδιού"

1ο  Nature’s Elements festival!!!

Ηλεκτρονική μουσική με DJ’S στο Δημοτικό Πάρκο
Ένα νέο Festival ηλεκτρονικής μουσικής με dj’s από όλη την Ελλάδα κάνει φέτος την εμφάνιση του στο χώρο του δημοτικού πάρκου Νάουσας(πλακόστρωτο) την Παρασκευή 26 Αυγούστου.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας σκοπός του Festival είναι να γίνει θεσμός δίνοντας την ευκαιρία στους νέους της πόλης να συμμετέχουν και να έρθουν σε επαφή με ένα εναλλακτικό είδος μουσικής. Παράλληλα μέρος των εσόδων του festival θα δοθούν στην οργάνωση «Το χαμόγελο του Παιδιού».
Το Festival οργανώνει η ομάδα LOBA Team ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Αναλυτικά το Lineup:
Nikko Z (Vapour recordings-Movement recordings)
NAJO (LOBA Team)
JOHNNYK (Thessaloniki)
Minor.frequencies (Brighton UK)
AleOle (Oranje Bus)
Dj KG (Naoussa)

Ώρα Έναρξης 18:30
Για περισσότερες πληροφορίες: loba_team@yahoo.gr
πληροφορίες από naousa.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...