Συνέβη τότε στις 11 Αυγούστου


Αγγελική Δαλιάνη

*1897 γεννήθηκε η Ένιντ Μπλάιτον, Αγγλίδα συγγραφέας
*1933 γεννήθηκε ο Γιέρζι Γκροτόφσκι, Πολωνός σκηνοθέτης
*1947 γεννήθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος του ΛΑΟΣ

*1979 γεννήθηκε η Αγγελική Δαλιάνη, Ελληνίδα ηθοποιός. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στη "Μαρία την Άσχημη" (τηλεοπτική σειρά)


*353 πέθανε ο Μαγνέντιος, Ρωμαίος σφετεριστής
*1982 πέθανε ο Τομ Ντρέικ, Αμερικανός ηθοποιός

*1996 πέθανε ο Τάσος Ισαάκ. Ο Τάσος Ισαάκ ήταν Κύπριος που δολοφονήθηκε σε διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...