Ειδήσεις σε τίτλους: Επιδοτήσεις έως 10.000 ευρώ σε 20.000 επιχειρήσεις


Την πρόσβαση 20.000 επιχειρήσεων από τον Σεπτέμβριο «σε ένα νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την κάλυψη μισθολογικών δαπανών και την άμεση ενίσχυση της απασχόλησης, με επιδοτήσεις έως 10.000 ευρώ» προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής. 
Εξαγγέλλοντας μέτρα στήριξης των εξωστρεφών επιχειρήσεων, ο κ. Χρυσοχοΐδης τονίζει χαρακτηριστικά ότι - ως συνέπεια των πρόσφατων αποφάσεων της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης- «η αναθέρμανση της οικονομίας μπορεί να ξεκινήσει πλέον άμεσα με την επιτάχυνση στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ και τις επενδύσεις σε ενέργεια, τουρισμό, υποδομές και νέες τεχνολογίες». 
«Η άρση της αβεβαιότητας σχετικά με τη βιωσιμότητα εξυπηρέτησης του χρέους δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάκαμψη, ήδη από το 2012», καταλήγει ο κ. Χρυσοχοΐδης
πηγή: madata.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...