1η πανελλήνια έκθεση κλασσικών οχημάτων : Αρκαλοχώρι 2-5 Σεπτεμβριου 2011


Κλασικά οχήματα και εικόνες μιας άλλης εποχής θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της 
1ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κλασικών Οχημάτων που διοργανώνουν ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και το περιοδικό Classic Century από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00π.μ. ως τις 10:00μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του γεγονός που θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ποδήλατα από το 1930 ως το 1980.

Παράλληλα με τη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από αγώνες αυτοκινήτων και την καθημερινότητα όσων έζησαν σε αυτές τις δεκαετίες και συνδέθηκαν με τα οχήματα τους ως μέσα μεταφοράς, διασκέδασης ή εργασίας.

Τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το ομορφότερο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

Η έκθεση στηρίζεται από την ΕΛΠΑ, τη Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου, τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Ηρακλείου (ΛΕΚΟ), τη Λέσχη Ιδιοκτητών Παλαιού Αυτοκινήτου Κρήτης (ΣΙΠΑΚ)και δεκάδες άλλες λέσχες από όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι συλλέκτες ή ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο τηλέφωνο 28913 40335 ή με τον κ. Μιχάλη Ρασιδάκη στο 6970 446565.

πληροφορίες από cretadrive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...