Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας: The Rolling Stones - (I can'get no) Satisfaction

Σαν σήμερα το 1965 , στην πρώτη θέση του Billboard HOT 100 βρίσκεται το πολύ γνωστό "Satisfaction" του συγκροτήματος The Rolling Stones.Είναι το πρώτο τους τραγούδι στις Η.Π.Α, όπου είχε κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου. Εμφανίστηκε ξανά αργότερα , στην αμερικάνικη έκδοση του άλμπουμ του συγκροτήματος "Out of our heads". Στην Μ.Βρετανία το "Satisfaction" θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα και θα γίνει το τέταρτο (4ο) Νο1 τραγούδι τους. 
Τέλος , στο περιοδικό "The rolling stones" βρίσκεται στη 2η θέση, στην κατάταξη για 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών!!!
αρθρο downtime με πληροφορίες από www.musicdiary.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...