Αξίζει να πας... Αγία Φωτιά - Ιεράπετρα - Κρήτη (Οδηγίες - χάρτης - φώτο)

Και φτάσαμε στην φοβερή παραλία της Αγίας Φωτιάς με τα πεντακάθαρα , full στο αλάτι νερά και το beach bar-ακι να μας περιμένει μετά για χαλάρωση!!! Επίσης, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για "ρακετόφιλους".


Πώς θα πάτε;;;
Η παραλία της Αγίας Φωτιάς βρίσκεται 13 χιλ. από την πόλη της Ιεράπετρας , προς την Σητεία και μόλις 3 χιλ. από το χωριό Φέρμα. 
Φωτογραφίες

Η Αγία Φωτιά ... από ψηλά
άρθρο και φώτο downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...