Χαζεύοντας τη γη από το διάστημα!!!


Στο επτάλεπτο βίντεο ο  Wilkinson περιγράφει τις ομορφιές του πλανήτη μας. Ξεκινώντας από το ακτές της Ναμίμπια, ένα από τα ομορφότερα φυσικά λιμάνια της γης, σύμφωνα με τον αστροναύτη, το βίντεο συνεχίζεται με την Τυνησία, την Μαδαγασκάρη, τη Σικελία και την "μπότα" της Ιταλίας.
Στη συνέχεια πηγαίνοντας βορειότερα μπορεί κανείς να διακρίνει τα χιονισμένα ηφαίστεια στην περιοχή της Καμτσάτκα  στη Ρωσία.
Η περιπλάνηση συνεχίζεται με  την χιονισμένη ανατολική Κίνα, τα βουνά του Ιράν και τις βόρειες ακτές της Αυστραλίας.
Περνώντας  από ένα εκπληκτικό τυφώνα πάνω από τον Ατλαντικό μεταφερόμαστε στις Η.Π.Α όπου μπορεί κανείς να διακρίνει τη λίμνη στη Γιούτα, το βόρειο Μεξικό και το Τέξας, τη Φλόριντα, τις Μπαχάμες και την Κούβα.
Τέλος φτάνουμε στην νότια Αμερική όπου βλέπουμε τις παραλίες της Χιλής μαζί με τα βουνά των Άνδεων αλλά και το μεγαλύτερο ποτάμι του κόσμου, τον Αμαζόνιο.
πηγή: news247.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...